Anasayfa Gündem Zeytin Fotoğrafları Instagram Yarışması Başladı!

Zeytin Fotoğrafları Instagram Yarışması Başladı!

Ayşegül Parlayan Özalp

Yaşamın, sağlığın ve barışın simgesi zeytin, doğanın insana en büyük hediyelerinden biri. Anadolu’da “ölmez ağacı” adıyla bilinen zeytin yüzyıllardır kültürümüzde önemli bir rol oynuyor.

Zeytin ağacı, zeytin ve yan ürünlerinin gündelik yaşantımızdaki vazgeçilmez yerini anlatan fotoğraflarınızı 25 Aralık 2015 tarihine kadar #atlasfotokesifzeytin etiketiyle Instagram’daki yarışmaya bekliyoruz!

Seçilen ilk üç fotoğrafın sahibi Atlas Dijital Dergi aboneliği kazanacak.

“Zeytin” konulu Instagram yarışmasının kuralları şöyle:

  1. Fotoğraflar #atlasfotokesifzeytin etiketiyle paylaşılmalı.
  2. Son katılım tarihi 25 Aralık 2015.
  3. Her fotoğrafçı tek bir fotoğrafla katılabilir. Eser sahibi 25 Aralık 2015’e kadar koyduğu fotoğrafı değiştirmekte özgürdür, ancak jüri aynı etiketle birden fazla paylaşım yapan fotoğrafçıların eserlerini dikkate almayacaktır.
  4. Fotoğraflar herhangi bir mobil cihaz veya fotoğraf makinesiyle çekilmiş olabilir.
  5. Fotoğraflarda dijital manipülasyon ve kadraj yapmak, Instagram filtreleri kullanmak serbesttir.
  6. Katılımcılar paylaştıkları fotoğrafı kendilerinin çektiğini taahhüt eder. Aksi halde doğacak hukuki sorunlardan, paylaşımı yapan fotoğrafçı sorumludur.
  7. Jüri, kazananı 1 Ocak 2016 tarihinde Atlas dergisinin sosyal medya hesaplarından duyuracaktır.
  8. Seçilen fotoğraflar Atlas dergisinin sosyal medya hesaplarında (Facebook, Ingtagram, Twitter), Atlas Tablet ve Atlas Akıllı Telefon sayılarında bedelsiz olarak yayımlanacaktır.
  9. Atlas jürisi: Atlas Yayın Yönetmeni Sinan Çakmak, İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Atlas fotoğrafçısı Yıldırım Güngör, Atlas fotoğrafçıları Servet Dilber, Umut Kaçar, Turgut Tarhan ve Kerem Yücel.

Fotoğraf: Şebnem Eraş

Benzer Yazılarımız

Yorum Yap