Anasayfa Gündem Uludağ Ekonomi Zirvesi’nden Canlı Yayın

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nden Canlı Yayın

Ekonominin zirvesi 13 Mart Cuma günü Uludağ’da toplanacak. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, 13-14 Mart’ta Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilecek. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in birer konuşma yapacağı Zirve’de, dünyadan ve Türkiye’den önemli konuşmacılar ile iş insanları bir araya gelecek.

index_03www.zirvedencanli.com adresinden Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin tüm programı canlı olarak izlenebilecek. Zirve’ye katılma şansı olmayanlar internet üzerinden canlı izleme fırsatını yakalarken, daha önceden siteyi ziyaret edip kaçırmak istemedikleri oturumlar için kendilerine hatırlatma koyabilecekler. Ayrıca, her bir oturum sona erdikten kısa bir süre sonra videosu siteye yüklenecek…

zirvedencanli.com, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin video arşivi niteliğinde bir site. Bu senenin programını canlı izleyebileceğiniz gibi, geçmiş senelerin de videoları sitede bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda neler konuşuldu, öne çıkan, altı çizilen konular nelerdi site üzerinden izlemek mümkün. Ayrıca bu seneki Zirve sırasında, Zirve katılımcıları ve konuşmacılarıyla yapılan özel video röportajlar da siteye yüklenecek.

www.zirvedencanli.com

www.uludagekonomizirvesi.org

Benzer Yazılarımız

Yorum Yap