Anasayfa Gündem Gezginler için dünyanın kapıları yeniden açılıyor

Gezginler için dünyanın kapıları yeniden açılıyor

msahin

Bir zamanlar özgürce istediğimiz yere gidip konakladığımız, canımız çektikçe doğaya kaçıp kaybolduğumuz, işlerimizden, yoğunluğumuzdan kurtulup küçük gezilere, kafa dinleme tatillerine çıktığımız o özgür günleri hepimiz özledik, değil mi? Bu yaz aylarıyla beraber o özlediğimiz kaçamak gezileri de geri dönecek. Büyük ve kapsamlı yaz tatilleri bir yana, hafta sonları uçağa atlayıp Ege’ye, Akdeniz’e, hatta yurt dışında uçmanın keyfi bambaşka.

2020’nin tümü ve hatta 2021’in yarısı boyunca eve kapanmak zorunda kalınca, bir zamanlar çok da üzerinde durmadan, spontane gelişen hafta sonu gezilerinin ne kadar değerli olduğunu daha iyi anladık, öyle değil mi? Eşimizle, sevdiklerimizle, arkadaşlarımızla, çat diye uçak bileti alıp otel revzervasyonları yapıp Cuma akşamlarından çıkıp Pazar geceleri veya Pazartesi sabahları yine uçakla döndüğümüz tatlı hafta sonu tatillerini hepimiz özledik. Ama içinizi ferah tutun, o günler geri geliyor. Bu yaz aylarıyla beraber, tekrar hafta sonu tatillerimize kavuşabileceğiz.

Elbette hafta sonu tatillerinin olmazsa olmazı da, hafta boyu ince ince, küçük küçük o hafta sonu planının detaylarını oluşturmak… Bazen küçük bir fikirle başlayan, bazen hadi diye girişip aldığımız biletlerle oluşuveren ani planlar, meğer hayatımızın ne kadar güzel detaylarıymış.

Neyse ki, yaz aylarıyla beraber artık hafta sonu kaçamaklarımızı da planlamaya başlayabiliyoruz ve artık sadece otomobillere kaçabileceğimiz mesafeleri değil uçak yolculuklarını da planlarımıza yeniden katmaya başladık. Tüm dünyada uçaklar yeniden yolcularla dolarken, aradığımız tatili bulduğumuzda, bizi oraya götürecek uçağımızın da bizi beklediğiniz bilmek, şimdiden insanı mutlu ediyor.

Bu yaz için, tatil planlayanlara küçük bir tavsiyede bulunalım. Güneş çıkıp da insanlar tatile özlemini hatırlayınca, tatil yörelerindeki kapasitelerin hızlıca dolacağından emin olabilirsiniz. Dolayısıyla “yer yok” cevabıyla karşılaşmadan önce tatili erkenden planlamak bu yıl için bir olmazsa olmaz gibi görünüyor. Ayrıca dünyada bizim gibi, milyarlarca insanın da özlediği gezilere yeniden çıkma heyecanıyla, kültür turizmi için de hücum edeceğini, yurt dışındaki önemli turizm merkezlerinde boş yer bulmanın zorlaşacağını unutmamak gerekiyor.

Elbette, tatil planlamak aynı zamanda uçuşları da planlamak demek ve bu noktada Hepsifly karşımıza çıkıyor. Son derece hızlı alt yapısı ve temiz arayüzü ile hem mobil cihazlardan hem de masa üstü cihazlardan kolayca uçak bileti seçmemize imkan veren Hepsifly, bu alanda hepimizin beğenisini toplamayı başardı.

Uzun yıllara dayanan deneyimiyle geliştirdiği güvenli alt yapısı sayesinde dijital alışverişi çok pratik bir sürece dönüştüren Hepsiburada, şimdi uçak bileti arama servisi Hepsifly ile yolculuğunuzu gerçekleştireceğiniz destinasyonlar için var olan tüm uçuşları listeleyerek, bütçenize, şartlarınıza, seyahat planlarınıza en uygun uçak bileti için seçim yapmanıza destek oluyor. İstanbul – Amsterdam uçak bileti veya İstanbul – Bakü uçak bileti ya da başka bir destinasyon…

Hatta, dünyada gitmek istediğiniz başka herhangi bir lokasyon için, tüm uçak biletleri artık Hepsifly güvencesiyle dakikalar içinde rezerve edilip satın alınabiliyor. Bu yıl tatilinizi planlarken, bu başarılı hizmeti de kullanarak hayatınızı ve seyahatlerinizi çok pratik hale dönüştürebilirsiniz.

Uçmaya artık eskisinden çok daha hazırız.

Benzer Yazılarımız

Yorum Yap