Anasayfa Gündem Edirne Darüşşifası Yenileme Projesi’ne Ödül

Edirne Darüşşifası Yenileme Projesi’ne Ödül

Ayşegül Parlayan Özalp

Tıp tarihinde önemli bir yere sahip olan Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası’nı yenileme projesiyle Abdi İbrahim, iletişim alanında ödül almaya devam ediyor. Abdi İbrahim’in sosyal sorumluluk projesi, Türkiye’deki iletişim ve halkla ilişkiler sektörünün tek ödül programı olan Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası uzun süren çalışmalarla çağdaş müzecilik anlayışıyla yenilendi ve geçtiğimiz yıl törenle hizmete açıldı. Abdi İbrahim Kurumsal İletişim Direktörü Elif Elkin ödülle ilgili olarak şöyle konuştu: “Hem tıp hem de ülkemiz tarihi açısından çok büyük değere sahip olan bu önemli projenin, kendi alanında büyük öneme sahip kurumlarca ödüllendirilmesi bizler için büyük bir gurur kaynağı. Dünyada iletişim sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Mercury Mükemmellik Ödülleri’nin ardından Türkiye’de iletişim sektörünün tek ödül programı Altın Pusula Ödülleri kapsamında Jüri Özel Ödülüne layık görülmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası’na ziyaretçi sayısı da her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz yıl Darüşşifa’yı 235 bin kişi ziyaret etti. Hedefimiz, yaptığımız iletişim çalışmalarıyla daha fazla sayıda insanın bu değeri görmesini sağlamak…” 15. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ne 135’i kurum, 72’si Genç İletişimci Projesi olmak üzere 16 ana ve 10 alt kategoride 207 proje başvuruda bulunurken projelerden 33’ü ödüllendirildi.

Benzer Yazılarımız

Yorum Yap