Anasayfa Gündem FotoAtlas’ın Yeni Sayısı Bayilerde

FotoAtlas’ın Yeni Sayısı Bayilerde

FotoAtlas’ın bu sayının eki Samsung Galaxy S6 sponsorluğunda hazırlanan  “Mükemmel Fotoğraf İçin 49 Mobil Uygulama” kitabı. FotoAtlas’ta 20 fotoğrafçı, kendilerinin çektiği 20 unutulmaz fotoğrafın öyküsünü anlatıyor.

FotoAtlas yeni sayısıyla bayilerde yerini aldı. Derginin bu sayısında  Samsung Galaxy S6 sponsorluğunda hazırlanan  “Mükemmel Fotoğraf İçin 49 Mobil Uygulama” eki var. Bu özel kitapta akıllı telefonlar ve tabletler için toplam 49 uygulama tanıtılıyor. Fotoğraf işleme, depolama, paylaşma, hava durumu, ayın ve güneşin doğma ve batma saatleri, yer bulma, ulaşım, konaklama, acil durumlar ve daha nice uygulama fotoğrafçıların en büyük yardımcısı.

FotoAtlas, yine zengin başlıklarla daha iyi fotoğraf çekmenin ipuçlarını veriyor. 20 fotoğrafçı, kendilerinin çektiği 20 unutulmaz fotoğrafın öyküsünü paylaşıyor. Yaban hayat fotoğrafçılığı, portfolyo hazırlamanın incelikleri, çocuklarla atölyeler, yeni çıkan fotoğraf makinelerinin değerlendirmesi gibi çok sayıda konu işleyen FotoAtlas, “World Press Photo 2014”te birincilik ödülü alan Bülent Kılıç’la yaptığı bir söyleşiye de yer veriyor.

28 Nisan 2015

Benzer Yazılarımız

Yorum Yap