Anasayfa Gündem Sonbahar Fotoğraflarınızı Bekliyoruz!

Sonbahar Fotoğraflarınızı Bekliyoruz!

“Huzuruyla ve hüznüyle sonbaharın hislerini ve renklerini en iyi ben yakalarım” diyenleri AtlasFotoKeşif Sonbahar yarışmasına bekliyoruz.

Fotoğraflarınızı 28 Kasım 2015’e kadar Instagram’da #atlasfotokesifsonbahar etiketiyle paylaşın, deneyimli Atlas fotoğrafçıları tarafından değerlendirilme şansı yakalayın. Seçilen fotoğraf, Atlas dergisinin sosyal medya hesaplarında, Atlas Tablet ve Atlas Akıllı Telefon sayılarında paylaşılacak.

“FotoKeşif Sonbahar” konulu Instagram yarışmamızın kuralları şöyle:
1. Fotoğraflar #atlasfotokesifsonbahar etiketiyle paylaşılmalı.
2. Son katılım tarihi 28 Kasım 2015.
3. Her fotoğrafçı tek bir fotoğrafla katılabilir. Eser sahibi 28 Kasım 2015’e kadar koyduğu fotoğrafı değiştirmekte özgürdür, ancak jüri aynı etiketle birden fazla paylaşım yapan fotoğrafçıların eserlerini dikkate almayacaktır.
4. Fotoğraflar herhangi bir mobil cihaz veya fotoğraf makinesiyle çekilmiş olabilir.
5. Fotoğraflarda dijital manipülasyon ve kadraj yapmak, Instagram filtreleri kullanmak serbesttir.
6. Katılımcılar paylaştıkları fotoğrafı kendilerinin çektiğini taahhüt eder. Aksi halde doğacak hukuki sorunlardan, paylaşımı yapan fotoğrafçı sorumludur.
7. Jüri, kazananı 1 Aralık 2015 tarihinde Atlas dergisinin sosyal medya hesaplarından duyuracaktır.
8. Seçilen fotoğraflar bedelsiz olarak, Atlas dergisinin sosyal medya hesaplarında (Facebook, Ingtagram, Twitter), Atlas Tablet ve Atlas Akıllı Telefon sayılarında yayımlanacaktır.

Atlas jürisi: Atlas Yayın Yönetmeni Sinan Çakmak, İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Atlas fotoğrafçısı Yıldırım Güngör, Atlas fotoğrafçıları Servet Dilber, Umut Kaçar, Turgut Tarhan ve Kerem Yücel.

Benzer Yazılarımız

Yorum Yap