Anasayfa Gündem Hayalinin Peşinden Giden Aile

Hayalinin Peşinden Giden Aile

Dört çocuk ve 88 yaşında klasik bir araçla dünyayı gezen Zapp Ailesi, mutluluğun en büyük zenginlik olduğunun kanıtı.

Herman ve Candeleria Zapp, 16 yıl önce hayallerinin peşine düşmeye karar vermiş ve 1928 model klasik bir arabaya atlayarak Arjantin’in başkenti Buenos Aires’ten yola çıkmışlar. İlkin hedefleri altı ay içinde Alaska’ya gidip geri dönmekken, bunun aslında kendileri için en uygun yaşam biçimi olduğuna karar verip yola devam etmişler. İki kişi başladıkları maceralı yolculukta eski püskü araçlarıyla bir yandan çölleri ve buzulları aşarken dört de çocukları olmuş!

Saatte ortalama 40 kilometre hızla 16 yıllık bir zaman dilimine 61 ülke ve dört kıta sığdıran Zapp Ailesi, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye ulaştı.

Biz Evde Yokuz sitesine gittikleri her yerde onları hiç tanımadan kapılarını açan insanlar olduğunu anlatan sıra dışı aile, şu ana dek hiç tanımadıkları insanların misafirperverliğiyle 1500 farklı evde uyumuş. Türkiye’deki gezilerine yeni başlayan Zapp Ailesi’ni evinizde konuk edip onlarla tanışma fırsatını yakalamak istiyorsanız, kendileriyle yapılmış bir video röportajın da yer aldığı haber sayfasına yorum bırakabilirsiniz.

03.02.2016

Benzer Yazılarımız

Yorum Yap